SPARROW Pet CannaMove® Forte Joint Fit Snacks 200g

De Joint Fit Snacks zijn geschikt voor volwassen en oudere honden van alle rassen. Ze kenmerken zich door hun aandeel aan waardevol groenlipmosselpoeder in combinatie met hennep en bewezen ingrediënten. 

De hoogwaardige snacks:

  • bevatten 70% heerlijke Zwitserse kip
  • bevatten hennep met natuurlijk voorkomende CBD
  • bevatten groenlipmosselen en waardevolle kruiden
  • helpen een optimale mobiliteit bevorderen
  • helpen het bewegingsapparaat, de gewrichten en het kraakbeen te ondersteunen
  • zorgen voor meer bewegingsvreugde en vitaliteit
  • zijn vrij van graan en tarwe
  • worden geproduceerd zonder dierproeven
Meer informatie
Per: Per stuk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Beschikbaarheid: 2 tot 5 werkdagen
€ 9,99 € 8,26

Joint Fit Snacks - de natuurlijke ondersteuning van het bewegingsapparaat en de mobiliteit

Help de gezondheid en mobiliteit van uw hond te ondersteunen met de SPARROW Pet CannaMove® Forte Joint Fit Snacks. Deze zachte, actieve halfvochtige snacks zijn gemaakt van sappige Zwitserse kip en aardappelen. Ingrediënten zoals granen, tarwe, vulstoffen, kunstmatige toevoegingen of smaakstoffen worden volledig vermeden.

De honden zijn dol op het hoge aandeel kip en de snacks worden ook erg gegeten en geliefd bij kieskeurige honden.

Naast de kip en aardappelen worden hoogwaardige ingrediënten zoals hennep, groenlipmossel-extract met glucosamine en chondroïtine, Afrikaanse duivelsklauw, moerasspirea, wierook, kurkuma en brandnetel gebruikt. Dit zijn allemaal natuurlijke en zeer waardevolle ingrediënten voor een duurzame ondersteuning van het bewegingsapparaat en voor het versterken van de botten en het kraakbeen van uw hond.

Daarnaast optimaliseren de innovatieve Joint Fit Snacks ook de mobiliteit en stimuleren zo uw hond om te genieten van beweging. Precies deze bewegingsvreugde is een elementaire vereiste voor een gezond, soortgericht en vooral gelukkig hondenleven. Onbeperkte mobiliteit betekent ook levensvreugde en is een goede training voor zowel de spieren als het hart en de bloedsomloop. Bovendien activeert mobiliteit op natuurlijke wijze de stofwisseling.

70% sappige kip uit Zwitserland

Het belangrijkste ingrediënt in de SPARROW Pet CannaMove® Forte Snacks is 70% eiwitrijke en magere kip uit diervriendelijke landbouw. Honden houden van dit hoge vleesgehalte omdat het voornamelijk carnivoren zijn. Je kunt de umami-smaak ook veel beter waarnemen dan wij mensen. De umami-smaak komt vooral voor in eiwitrijk voedsel zoals kip. Honden geven de voorkeur aan deze smaak omdat deze het beste aansluit bij hun voedingsbehoeften.

DIEREN betekenen veel voor ons, ook voor boerderijdieren. Zwitserland heeft een van de strengste wetten op het gebied van dierenwelzijn en dierenvervoer ter wereld. Dit zorgt ook voor diervriendelijke houderijmethoden met vrije beweging en scharrelhuisvesting die het dierenwelzijn bevorderen. Daarom gebruiken we Zwitsers vlees.

Zwitserse kwaliteit - monoproteïne

In de SPARROW Pet CannaMove® Forte Snacks gebruiken we bewust alleen kwaliteitsvlees uit Zwitserland omdat we om alle dieren geven. Onze snacks worden gemaakt in Zwitserland en met het nieuwe productieproces kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Kip is de enige bron van dierlijke eiwitten. Verschillende soorten vlees worden niet gemengd. Naar het voorbeeld van de natuur, want in de natuur zou een dier nooit meerdere soorten vlees tegelijk eten. De licht verteerbare, hoogwaardige en caloriearme aardappel is de enige bron van koolhydraten. We vermijden bewust vulstoffen zoals maïs, tarwe of soja en gebruiken alleen natuurlijke antioxidanten (natuurlijke vitamine E, rozemarijn) als conserveermiddel.

Dankzij de halfvochtige brokjes en het innovatieve fabricageproces kunnen we volledig zonder kunstmatige smaakversterkers en andere kunstmatige toevoegingen of vulstoffen, aangezien onze zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten al de smaak bevatten die honden graag eten.

Ook doen we het zonder genetisch gemanipuleerde grondstoffen en zijn de snacks gegarandeerd zonder dierproeven geproduceerd.

Daarnaast selecteren we alleen grondstoffen die duurzaam zijn en onder een hoge kwaliteitsstandaard worden gehouden / geteeld.

Uw hond zal niet alleen dol zijn op deze natuurlijke en sappige brokjes, ze zullen hem ook goed doen.

Halfvochtige hondensnack - innovatief productieproces

De smakelijke en sappige ingrediënten worden verwerkt in een speciaal, innovatief productieproces. Dit zorgt ervoor dat alle natuurlijke en belangrijke ingrediënten voorzichtig worden bewaard. Op deze manier worden de SPARROW huisdierensnacks een waardevolle traktatie voor volwassen honden met de hoogste biologische beschikbaarheid en beste compatibiliteit.

Dankzij het behoedzaam koken en voorzichtig drogen aan de lucht blijft het vlees sappig en smaakvol en heeft het een restvochtigheid van 20%. Dit leidt tot een aangenaam zachte consistentie van de brokjes. Dit is hoe de SPARROW huisdierensnacks een natuurlijke smaak krijgen waar honden dol op zijn. De halfvochtige snacks met veel vlees zijn veel beter verteerbaar dan conventionele droge snacks. Een dagelijks plezier voor uw geliefde hond.

De zachte consistentie en het hoge restvocht hebben ook als voordeel dat ze minder tandsteen vormen en beter voor de tanden zorgen dan conventionele droge snacks. Omdat in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, de droge snacks de tanden niet beter reinigen. De droge brokjes hebben de neiging om tussen de tanden te blijven plakken en kunnen door de hond zelf niet zo snel worden verwijderd. De droge brokjes van conventionele snacks kunnen leiden tot meer tandplak, tandsteen en een slechte adem.

Samenstelling

Kip (karkas) 70%, aardappelzetmeel 10%, glycerine 7,5%, plantaardige vezels 2,5%, hennep (hele plant) 2,25%, groenlipmosselpoeder 1%, Afrikaanse duivelsklauw, moerasspirea, wierook, kurkuma, brandnetel, leverhydrolysaat, kippenvet

Analytische componenten

Ruw eiwit 22,1%; Ruw vet 16,6%; Ruwe celstof 4,3%; Ruwe as 6,3%; Vochtigheid 20%

bevat 0,02% natuurlijk voorkomende CBD; THC <0,0%

Het product is onderhevig aan natuurlijke schommelingen.

Dagelijks voedingsadvies

Kan op elk moment als beloning worden gegeven. Verminder dienovereenkomstig het volledige voer.

Zorg altijd voor voldoende vers water.

Aanvullende voeders zijn geen vervanging voor een gezonde en soortspecifieke voeding, wat erg belangrijk is voor uw hond.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SPARROW Pet CannaMove® Forte Joint Fit Snacks 200g
Uw waardering