Bij Green Dog  kunt u in alle vertrouwen shoppen, want u geniet de garantie “Niet goed, Geld terug”. 

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. 

Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het binnen de zichttermijn in zijn originele verpakking retourneren. 

Retouren dient u per email aan te melden via info@green-dog.nl daarnaast moet u het retourformulier volledig ingevuld mee retour sturen.

Retouren zonder volledig ingevuld retourformulier kunnen we niet in behandeling nemen.

Binnen 14 werkdagen na ontvangst in ons magazijn crediteren wij de geldende waarde. Een saldo in uw voordeel wordt op uw rekening overgemaakt. 

Retour adres:

Green Dog

De Steeg 6

5375 KH Reek

The Netherlands

Bovendien moet elk teruggestuurd pakje voldoende gefrankeerd zijn. Indien een pakje onvoldoende gefrankeerd in ontvangst wordt genomen, zal Green Dog u daar €10,- voor in rekening brengen.

Download via onderstaande link het retourformulier. 

Retourformulier


Voorwaarden


1 Goederen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet aangeleverd te worden.
2 U dient de producten in een geschikte omverpakking terug te sturen en geen stickers en/of tape te plakken op de originele verpakking. Het schrijven op de originele verpakking is niet toegestaan.
 
3 Indien u gebruikt wilt maken van volledige restitutie, dient u de producten in originele verpakking te retourneren. Onderstaande punten leiden tot waardevermindering:
 
o beschadigde producten of verpakking
o tape en/of stickers op de originele verpakking
o het schrijven op de originele verpakking
o verscheurde en/of ontbrekende folie
o vieze producten of verpakking 
 
4 Goederen worden op uw eigen risico verzonden. Ons advies is daarom de retourzending aangetekend te versturen, en de traceercode te bewaren.