BogaCare DermaRepair zalf

BogaCare DermaRepair zalf

Bogacare ® DermaRepair’s top-ingrediënten maken deze zalf  breed inzetbaar. Het is niet alleen te gebruiken voor kneuzingen en pijnlijke gewrichten, maar het kan ook gebruikt worden op oppervlakkige wonden.
Met het antiseptische, verzachtende en herstellende effect van salie en smeerwortel, is bogacare ® DermaRepair de optimale oplossing voor alle typen kneuzingen en oppervlakkige wonden.

 

Salie (Salvia Officinalis)
De naam salie komt uit het Latijn: “slavare’ wat heling betekent of “salvere” wat gezond zijn betekent. In  traditionele geneeskunde is salie bekend om het ontstekingremmende en samentrekkende effect op bloedvaten.
De ingrediënten van salie hebben bij uitwendig gebruik een krachtig bacterie-remmend en bacterië-dodend effect.
Recepturen uit salie worden, met name vanwege de betaline zuren, voornamelijk gebruikt als ontstekingsremmers en tegen infectie in zowel de mond en keel als de huid.

 

Smeerwortel (Symphytum officinale)
Smeerwortel werd als medicinaal kruid al gebruikt in de middel-eeuwen. De Duitse naam “Beinwell” staat voor het gebruik op verstuikingen, kneuzingen en zwellingen aan de benen. De plant staat bekend om zijn sterke medicinale effect op voornamelijk open wonden maar ook bij problemen op ligamenten, zenuwen en botten. Het regenererende effect op de huid wordt voornamelijk veroorzaakt door het ingrediënt Allantoïne, wat tegenwoordig veelvuldig gebruikt wordt in vele producten in de cosmetische industrie. Allantoïne stimuleert de vorming van nieuwe cellen en de genezing van wonden. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Bogar
  • Model: GEZ-BOGA-DERMA-REPAIR
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €12,99
  • Excl. BTW: €10,74