Verzendinformatie

Verzending van uw bestelling door Green Dog

 

Indien voorradig verzenden wij uw bestelling zodra u het totaalbedrag heeft overgemaakt op onze bankrekening onder vermelding van het bestelnummer. Zie 'contact' voor het rekeningnummer.

 

Wij verzenden met DPD. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €5,50, naar België €9,95. Denkt u dat uw bestelling door de brievenbus past, overleg dan even met ons, per e-mail. Onze ervaring bij het versturen van pakketten is namelijk vele malen beter dan die bij het verzenden van brievenbuspost. Laatstgenoemde komt helaas niet altijd (op tijd) op de plaats van bestemming aan. Aangezien er geen trackingnummer op een brievenbusstuk zit, kunnen wij de zending dan ook niet meer traceren.

Bij bestellingen die meer wegen dan 30 kg worden de verzendkosten hoger. U krijgt in dit geval bericht op het door u bij de bestelling aangegeven e-mailadres.

Zakken Greenheart Premiums voer kunnen in overleg bezorgd worden in Uden en omgeving.

Wij proberen uw bestelling binnen enkele dagen bij u thuis te (laten) bezorgen. Mocht dit ons niet lukken dan nemen wij per e-mail contact met u op.

 

Voor de verpakking van uw bestelling gebruiken wij zoveel mogelijk dozen en vulmaterialen die al een keer gebruikt zijn. Door dit hergebruik beperken wij de vraag naar nieuw papier. Ons briefpapier en onze flyers zijn gedrukt op milieuvriendelijk papier.